Om det oförutsedda sker

Vem tar då dina beslut? Vem för din talan? Det kan vara genom akut sjukdom eller genom en olycka. Som vi alla vet så har det oförutsedda ingen ålder, det slår till varje dag och det kan slå hårt.

Min egen vilja är en ny innovativ tjänst där var och en kan skriva information om sig själv – vad som är viktigt för dig om du en dag inte kan framföra din talan själv. Det kan vara så simpelt som att ligga skönt i sängen då du inte kan vända dig själv. Vad gör du dagligen för små saker som får just dig att må bra? Olika ting som för varje frisk människa är en självklarhet, görs ofta helt omedvetet och naturligt utan att vi ens tänker på det.

Du som användare kan på ett enkelt sätt föra ner dina tankar och funderingar och förmedla din vilja både i stort och smått. Informera om donation, försäkringar, bankkonton, testamente, allergier, hur du vill att din begravning ska se ut och mycket mer. Du kan lagra viktiga handlingar på ett säkert och lättillgängligt sätt då vi i dagens IT-samhälle inte hanterar fysiska dokument.

Min egen vilja vänder sig till alla människor i myndig ålder som värnar om dessa viktiga beslut ifall livet tar en ny vändning. Som vill kunna säkra sin framtid, hur den än kommer att se ut. Både för dig själv men även för dina nära och kära.

Syftet är också att informationen ska kunna vara ett redskap för vårdpersonal för att kunna ge bästa tänkbara vård till just dig om olyckan eller sjukdomen är framme och livet tar en ny vändning.

Min egen vilja är en attraktiv, lättanvänd och funktionell webbplats som lever och ändras med dig genom livet. Låt det vara ett levande dokument om just dig som följer dig genom livet.