Behörig användare

Du som profilägare lägger själv till behöriga användare. Detta är personer som ska ha tillgång till ett eller flera avsnitt av din profil. En behörig användare loggar även den in med BankID, mobilt BankID eller en personlig kod som beställs via webbapplikationen.

En behörig användare kan se utvalda avsnitt av profilen samt skriva ut informationen och ge till t ex vårdpersonal.

Kom ihåg att alla avsnitt av profilen från början är låsta, så det är upp till dig som profilägare att själv låsa upp valda avsnitt för de olika behöriga användarna. Vi rekommenderar att du som profilägare framförallt har avsnitten gällande vård och omsorg upplåsta.

Du kan som profilägare utse flera behöriga användare, vilket vi rekommenderar. En behörig användare behöver inte själv vara kund.

Varje profilägare erhåller ett medlemskort. På kortet finns ett unikt ID-nummer som kopplar ihop profilägaren med sin profil på tjänsten Min egen vilja. Vi rekommenderar att kortet t ex förvaras i plånboken.

Genom det unika ID-numret kan behöriga användare samt landsting, kommuner, begravningsbyråer och andra liknande instanser kontakta Min egen vilja för att få informationen skickad till sig.

Min egen vilja har tystnadsplikt och sekretess gentemot alla kunder.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.