Vår idé

Tänk dig.

Om det oförutsedda sker? Olycka? Hastig sjukdom?

Det handlar inte om vilken ålder du har, det handlar om oss alla, ung som gammal. Vad för små detaljer får just dig att må bra? Visst vore det bra att få sin vårdtid och tillfrisknande förkortad genom mer anpassad omsorg?

Jag Jennie har mångårig erfarenhet genom mitt arbete inom såväl akutsjukvård som åldringsvård. Jag har genom åren erfarit hur lite det finns skrivet om den personliga omvårdnaden. Det som finns skrivet är oftast väldigt knapphändigt och säger ingenting om Dig som individ.

Det är oftast små detaljer men så viktiga och som har sådan stor betydelse för ett snabbare tillfrisknande. Vad får dig lugn och avslappnad? Lite lugn skön musik? Hur sover du på nätterna? På sidan? På rygg? Mjuk madrass? Hård madrass?

Använd systemet som ett register för dig själv och dina anhöriga. Samla information om dina försäkringar, konton och pensionsförsäkringar på ett och samma ställe. Du kanske har en stor gård med mycket skog. Var förvarar du handlingar om hur skogen är skött och hur skall den skötas kommande år?

Listan kan göras lång och det finns ingen mall som passar alla.

Jag har ofta tänkt att det skulle varit bra med mer ingående information om den personliga omvårdnaden. Vad mycket enklare det skulle vara att tillmötesgå patienten eller den äldre. Vilket bra och viktigt verktyg det skulle vara för vårdpersonal och vad skönt för dina nära och kära om allt fanns nedskrivet om hur just du vill ha det. Alla vet var informationen finns att hämta.

Vi pratar inte om allt, mycket är för oss alla självklart och vi gör mycket helt omedvetet. Jag bestämde mig och gjorde en webbapplikation som fyller ett stort behov. Detta ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag vill att alla skall få välja själva så mycket det går, göra sin röst hörd i alla lägen.

Skriv ner din vilja, stort som smått.

Detta gör skillnad.

Det handlar om oss alla.
Varma hälsningar
Jennie

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.